• 1397/09/26 - 09:20
  • - تعداد بازدید: 397
  • - تعداد بازدیدکننده: 68
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بررسی معضلات ساحل بندرعباس ،از شرق تا غرب

بررسی معضلات ساحل بندرعباس ،از شرق تا غرب


      بررسی معضلات ساحل بندرعباس ،از شرق تا غرب


معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس تصریح کرد: یک سال و 12 روز است در این حوزه خدمت می‌کنم، کارهای انجام شده نواقص دارد اما حاصل تلاش بنده و همه همکارانم در این معاونت و مجموعه شهرداری است.


اسماعیل موحدی نژاد افزود: دغدغه اصلی شهروندان مسئله زباله، فضای سبز و سگ‌های بلاصاحب بوده که منتج به تهیه طرح‌های مختلف شده است .


وی با بیان اینکه تدوین طرح جمع‌آوری قلیان فروشان، نورپردازی ساحل، اجرای طرح بوم گردی ساحلی در سورو، دریافت ایده‌های شهری، جمع‌آوری سگ‌ها و ... از کارهای صورت گرفته در معاونت خدمات شهری شهرداری بندرعباس است، عنوان کرد: در خصوص مسئله سگ‌های بلاصاحب مکاتبات زیادی با اداره کل حفاظت محیط‌زیست و سایر ادارات ذی‌ربط انجام شده است، در حال حاضر سه فنس جداگانه برای سگ‌های نر، ماده و توله‌ها در این طرح پیش‌بینی کرده‌ایم.


معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: برای اینکه وضعیت را از حالت بحرانی درآوردیم، نقشه‌ای طراحی کردیم که در آن کلینیک دامپزشکی هم دیده شده بود اما نتوانستیم سازه ثابتی ایجاد کنیم و در نهایت یک کانکس برای اتاق جراحی، عقیم‌سازی و ... تعبیه شد.


 موحدی نژاد با اشاره به اینکه مکاتباتی با استانداری داشتیم تا از شرکت‌های غرب بندرعباس خواسته شود در این طرح به ما کمک کنند، بیان کرد: برای اینکه هر 5 فرآیند، جمع‌آوری، غربال‌گری، معدوم‌سازی سگ‌های بیمار، عقیم‌سازی سگ‌های سالم و رهاسازی آن‌ها صورت بگیرد، نیاز به‌پای‌کار آمدن همه ادارات مربوطه داریم، کار هرکس مشخص است و ما در وسط قرارگرفته‌ام، یک طرف انجمن و یک طرف مردم را داریم و از یک دی‌ماه وارد مرحله اجرایی 4 فرایند خواهیم شد.


وی با بیان اینکه در خصوص مسئله قلیان فروشان 6 ماه است سه ماشین مقابله با تخلفات در این خصوص از ساعت 5 تا 10 شب فعالیت جدی آغاز کرده‌اند، ابراز کرد: در نظرخواهی که از مردم داشتیم 70 درصد مردم از عرضه قلیان در ساحل بندرعباس ابراز نارضایتی می‌کردند و خواستار جمع‌آوری قلیان فروشی‌ها بودند.


معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس ادامه داد: درزمینهی آموزش کارهای خوبی در قالب طرح تپش انجام می‌گیرد، این طرح توسط 18 نیرو در 3 منطقه با اهداف شناسایی آسیب‌ها، آموزش و خودارزیابی و ارزیابی توسط معاونت خدمات شهری اجرا می‌شود؛ در این خصوص سه محله را به‌عنوان پایلوت انتخاب کردیم، در محله عوضی‌ها، محله نایبند شمالی و گلشهر جنوبی  کار را شروع کردیم تا در پایان به شهری با جمع‌آوری یک روز در میان زباله، تفکیک از مبدأ و کاهش زباله برسیم.


موحدی نژاد با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌هایمان ساحل سورو است، اضافه کرد: طرحی توسط خود ما بدون استفاده از مشاور و بدون پرداخت ریالی جهت حفظ محیط‌زیست، معیشت مردم و توسعه گردشگری در محله سورو اجرایی می‌شود، با کارشناسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم بستن کلی ساحل سورو آسیب‌های دیگر ازجمله حذف گردشگر را در پی خواهد داشت و به این منظور بستن مسیر  و ایجاد یک مسیر ورود و خروج با سنگ مالن در عرض 6 تا 7 متر را در دستور کار قرار دادیم، همچنین طرح بوم گردی را در محله سورو انجام داده‌ایم.


وی اظهار کرد: از کارهای خوب دیگر انجام شده طرح جمع‌آوری معتادان بوده است، در مدت یک هفته 586 نفر جمع‌آوری‌شده و رها نشدند با همکاری بهزیستی و استانداری 200 نفر را وارد کمپ ماده 15 و 16 کردیم و 400 نفر از معتادین برون‌استانی را با کمک شهرداری‌ها و داستانی‌ها، با اتوبوس با وضعیت مناسب به شهرهای خود بازگرداندیم؛ برای رسیدگی به این افراد با پزشکی قرارداد بستیم درصورتی‌که دانشگاه علوم پزشکی می‌توانست در این زمینه با ما همکار ی کند.معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس در ادامه اظهار کرد: در مورد سگ‌های بلاصاحب بسیار مطالعه و کار شده است، تعداد سگ‌ها زیاد است که دلیل دارد، تا سال 91 دستورالعمل معدوم‌سازی سگ‌ها را داشتیم که با اعتراض فعالین حقوق حیوانات تغییر پیدا کرد، دیگر نمی‌توان سگ‌ها را معدوم کرد، در روستاها به‌مراتب وضعیت از شهر بندرعباس بدتر است و همه گلایه‌مند‌است.موحدی نژاد ادامه داد:  دستورالعمل به این شکل است که سگ در طول سال دو بار زادوولد  می‌کند و هربار 10 تا 12 توله به دنیا می‌آورد و این مشکل، مشکلی کشوری است، باید 4 مرحله  را انجام دهیم و به پلاک گذاری و رهاسازی برسیم، عقیم‌سازی، هاری و پرخاشگری سگ را می‌گیرد.


معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس با بیان اینکه خرید دستگاه ساحل روب در دستور کار است، تصریح کرد: عقیم‌سازی هر سگ حدود 400 هزار تومان هزینه دارد و حدود 25 روز زمان نیاز است.


وی با بیان اینکه تعداد سرویس بهداشتی‌ها در ساحل کافی است، اگر نبود این‌همه اسکان گردشگران را به دنبال نداشت، افزود: متأسفانه مردم خود با ما همراهی لازم را ندارند، امروز روشنایی نصب می‌شود فردا لامپ را باز می‌کنند، سرویس بهداشتی را خراب می‌کنند.

 


 


 

  • گروه خبری : معاونت خدمات شهری
  • کد خبر : 5979
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

مدیریت
افشین مظاهری
افشین مظاهری

معاون خدمات شهری

 

بازدیدکنندگان

در این بخش آمار بازدید کنندگان سایت و صفحه مربوطه نمایش داده می‌شود.

  • بازدید این صفحه: 51
  • بازدید امروز: 75
  • کل بازدید: 35707
  • بازدیدکنندگان آنلاین: 1
  • آخرین بروز رسانی: 1402/11/18 07:53